Mitä Fiestbeat hyvinvointianalyysi kertoo?

Firstbeat hyvinvointianalyysi auttaa sinua tunnistamaan stressaavat tekijät työssäsi ja vapaa-ajalla. Sen avulla voit seurata esimerkiksi palautumisesi riittävyyttä.

Pienetkin muutokset voivat parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Firstbeatin avulla opit tunnistamaan mitkä asiat omassa arjessasi kaipaavat parannusta tai huomiota.

Analyysi kertoo myös oletko tarpeeksi aktiivinen ja onko harjoittelusi tarpeeksi tehokasta.

- Opi tunnistamaan palauttavat hetket ja tekijät

- Tehosta palautumistasi

- Näe liikunnan terveys- ja kuntovaikutukset sekä kokonaisenergiakulutuksesi sekä päivittäinen askelmääräsi.

 

Mittauksen hinta on 160€

Firstbeat hyvinvointianalyysi

Toimitusehdot

Firstbeat mittauslaite toimitetaan asiakkaalle postitse. Asiakas saa mittauksen ohjeet ja linkin mittaukseen sähköpostitse, ellei toisin sovita.

Kuluttajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla peruutuksesta kirjallisesti tai suullisesti (14 vuorokauden kuluessa tuotteen/palvelun ostamisesta). Ostamiseksi katsotaan se, että asiakas tilaa palveluntarjoajalta mittauksen joko suullisesti tai kirjallisesti.

Mittaus voidaan maksaa heti pankkikortilla, tai muilla palveluntarjoajan tarjoamilla maksuvälineillä. Asiakas voi myös maksaa mittauksen laskulla. Asiakas saa tällöin mittauksen tulokset, kun maksu näkyy palveluntarjoajan tilillä suoritettuna.

MIkäli peruutus tehdään myöhemmin kuin yllä mainitun ajan puitteissa, on asiakas velvollinen maksamaan palvelusta hinnaston mukaisen maksun.