Muistathan perua aikasi ajoissa jos et pääse paikalle (mielellään vuorokautta ennen). Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan hinnaston mukaisesti.

Muutos valmennus on kokonaisvaltainen valmennus joka koostuu yhteisistä treeneistä, ravintovalmennuksesta sekä mentaalivalmennuksesta. Tässä valmennuksessa tapaat valmentajasi viikottain. Kolmen kuukauden valmennuksen hinta on 640€ ja 6 kuukauden valmennuksen 1100€.
Valmwnnus on mahdollista maksaa osissa.

Pesronal trainer palveluita tarjoamme niin etänä kuin lähivalmennuksena. Toteutamme sinulle sopivan paketin sinun tavoitteittesi mukaan.

Ravintovalmennus on sinulle, joka haluat voida paremmin, ja muuttaa ruokailutottumuksiasi kohti terveellisempää. Ravintovalmennuksen avulla opit koostamaan ateriasi oikein, vireystilasi kohenee, vastustuskykysi paranee sekä painonhallintasi helpottuu.
Ravintovalmennus paketit ovat kestoltaan 3 tai 6 kuukautta.

Muut hyvinvointipalvelut

Hyvinvointistartti.......250€

Hyvinvointistartti sisältää kolme tapaamista valmentajan kanssa. Ensimmäisessä tapaamisessa käymme läpi tavoitteitasi ja tämän hetkistä elämäntilannettasi tavoitteidesi näkökulmasta. Toisella tapaamisella käymme läpi tämän hetkistä ravintoasi, ja sen pohjalta saat muutosehdotukset ja halutessasi tarkan ruokavalion tukemaan tavoitteitasi. Kolmannella tapaamisella käymme läpi sinulle suunnitellun harjoitusohjelman.

 

Mentaalivalmennus....45e/tapaaminen

Henkilökohtainen ravintoanalyysi...150€

Hyvinvointitapaaminen....45€/kerta

Hyvinvointitapaaminen on tarkoitettu sinulle, joka haluat saada vastauksia kysymyksiin liittyen liikuntaan, ravintoon sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Hyvinvointitapaamisen aiheet voivat liittyä esimerkiksi tämän hetkiseen ruokavalioosi, uneesi, palautumiseen tai yleisesti hyvinvointisi edistämiseen

 

Henkilökohtainen harjoitusohjelma...80€

Henkilökohtainen ruokavalio...90€

Kuntosaliohjaus..45€/kerta