23. joulu, 2017

Rauhallista joulun aikaa ja kiitos tästä vuodesta!

Saavuin juuri työmaalle. Tänään on vielä hieman töitä tiedossa, ja sen jälkeen aloitan joulun vieton. Ensi viikolla teen muutamia hierontoja, mutta muuten välipäivät menevät muiden töiden parissa, tutussa paikassa kuitenkin, eli Kuntopisteellä.

Koska ensi viikolla en ole juurikaan päivittäisten töitteni parissa, haluan jo nyt kiittää teitä kaikkia tästä kuluneesta vuodesta.

Olen äärimmäisen kiitollinen siitä, että toimipaikan vaihdoksen myötä olette löytäneet minut kuitenkin ja käyttäneet palveluitani. Olen kiitollinen siitä, että saan tulla joka päivä töihin, ja että saan tehdä sitä työtä, mihin tunnen intohimoa. On ihanaa lähteä aamuisin töihin, kun saa toutettaa unelmiaan ja tehdä töitä ihanien ihmisten kanssa. Kiitos siitä!

Ensi vuonna jatketaan heti uuden vuoden jälkeen töitä. Hierontojen pariin palaan täysin kuitenkin vasta 5.1.2018.

Ensi vuodelle on tulossa mahtavia juttuja, kuten Duro training ryhmävalmennus sekä keväällä, kun ulkona alkaa tarjeta, aloitetaan myös kaikille avoimet ulkotreenit. Näistä kaikista kerron lisää sitten lähempänä.

Nyt on aika toivottaa hyvää ja rauhallista joulun aikaa. Toivotan teille kaikille ensi vuodelle hyvinvointia ja terveyttä. 

Kiitollisena,

Elina