7. marras, 2017

Yleisin syy miksi epäonnistumme elämäntapamuutoksessa

Oletko joskus aloittanut kuntokuurin tai elämäntapamuutoksen sillä periaatteella että nyt tai koskaan! Mitä enemmän treenaan sitä nopeammin saan tuloksia. Nyt mennään ja sata lasissa!

Yleisin virhe jonka teemme aloittaessamme muutosten tekemisen on juuri se, että lähdemme liikkeelle kaikki tai ei mitään asenteella. Tämä on täysin ymmärrettävää, sillä alussa motivatiomme on huipussaan ja haluamme nähdä tuloksia nopeasti. OIkotietä onneen ei kuitenkaan ole olemassa, vaan kaikki vaatii aikaa, erityisesti jos haluamme muutoksen olevan pysyvää.

Olet varmasti ollut itse, tai tiedät jonkun, joka on aloittanut kuntokuurin. Ensin kaikki on tuntunut todella hyvältä ja ihanalta. Energiaa on piisannut kuin pienessä kylässä ja tekemisen meininki on kovaa. Jo viikon kuluttua kuitenkin jotain tapahtuu, innostus lopahtaa, flunssa iskee päälle, polviin sattuu ja alaselkä reistailee.

On täysin totta, että kehitys tapahtuu levossa. Jos kuormitat kehoasi joka päivä, et anna sille mahdollisuutta kehittyä. On äärimmäisen tärkeää pitää myös lepopäiviä. Itse suosittelen, että joka viikko pitäisi pitää kaksi täyttä lepopäivää treenaamisesta. Hyvä treenisykli on oman kokemukseni mukaan kaksi treeni päivää, yksi lepo.

Muutos valmennuksessa keskitymme nimenomaan tähän asiaan, jotta muutos olisi jatkuvaa ja pysyvää. 

Jos sinä haluat pysyvää muutosta, jonka myötä saat energiaa arjen pyöritämiseen, edistät omaa hyvinvointiasi ja terveyttäsi sekä omaksut terveellliset elämäntavat niin ruokailun, treenin kuin levonkin suhteen, on tämä valmennus juuri sinulle!

Kun varaat paikkasi valmennukseen marraskuun aikana (jonka voit aloittaa kanssani sinulle sopivana ajankohtana) saat kolmen kuukauden valmennuksen hintaan 500€ (640€) sekä puolen vuoden valmennuksen hintaan 900€ (1100€).

Muutos valmennuksessa tapaamme viikottain. Tapaamiset keskittyvät yhteisten treenien lisäksi ravintovalmennukseen sekä mentaalivalmennukseen, joka on tärkeä osa valmennusta silloin kun haluamme pysyviä tuloksia.