7. elo, 2017

Mitä syksy tuo tullessaan...

Tämä kesä on kyllä mennyt sellaista vauhtia että oksat pois..vaikka toisaalta kyllä tuntuu ettei koko kesää ole ollutkaan, ainakaan säiden puolesta.

Itse olen ottanut kesän ajan hieman rennommin. Olen tehnyt lyhyempiä päiviä ja pitänyt viikonloput vapaata. Se on ollut toisaalta todella mukavaa, mutta täytyy kyllä sanoa, että neljän päivän vapaat ovat itselleni hieman jopa liian pitkiä...

Elokuu tuo aina mukanaan hieman odottavan tunteen. En tiedä mistä se johtuu. Voi olla että syksy on aina jonkinlainen uuden ajanjakson alku. Luulen tämän johtuvan siitä, että koulut alkavat ym, myös oalla kohdallani. Itselläni ainakin to do lista pitenee ja uusia ideoita tulvii päähän kokoajan.

Syyskuussa jatkan siis opiskeluja, mutta se ei vaikuta yritystoimintaan kovinkaan paljoa. Yhden päivän viikossa aion pyhittää syyskuusta eteenpäin opiskeluille, en sen enempää. 

Syksyllä opiskellaan kyllä myös paljon muutakin kuin vain yliopiston opintoja. Nykyaikana monet haluavat voida paremmin, mutta usein se syy esimerkiksi siihen, ettei pysty lähtemään valmennuksiin mukaan on hinta. Raha ei kasva puussa, se on valitettavasti totta. Siksi haluan itse yrittää panostaa koko ajan enemmän kehittämään sellaisia online valmennuksia joissa asiakas pystyy olemaan kanssani koko valmennuksen ajan yhteydessä ja seuranta valmennusten aikana toimii hyvin, vaikka kyseessä olisi etävalmennus. Eli skype ja puhelinseuranta ovat nykyään myös mahollisia. Eli etävalmennuksiin ja verkkokursseihin tullaan syksyn aikana panostamaan enemmän.

Hieronnat jatkuvat vanhaan malliin. Hierontapisteeni sijaisee siis nykyään Lapuan Kuntopisteen tiloissa Asemakadulla. Hieronta aikoja voi jatkossakin saada jokaiselle viikon päivälle. Tässäkin asiassa haluan olla joustava ja palvella asiakkaita sopimuksen mukaan.

Mentaalivalmennuksen opinnot jatkuvat syksyllä myös.Sitä odotan innolla! 

Mukavaa uutta viikkoa!