28. kesä, 2017

Miltä kuulostaisi muutos joka palkitsee myös rahallisesti?

Aiheeseen liittyvä kuva

 

Niin, miltä kuulostaisi matka kohti muutosta, josta voit hyötyä myös rahallisesti? Ensimmäisenä joku varmasti ajattelee, että apua, nyt tulee joku verkostomarkkinointi juttu..niin itse saattaisin ajatella. Kyse ei ole kuitenkaan mistään sellaisesta, vaan jostain aivan muusta!

Miltä nimittäin kuulostaisi valmennus, jossa tulokset säästävät sinulle rahaa? Jokainen pudotettu kilo pudottaisi valmennuksesi hintaa 10€? Eli voisit saada joka kuukausi valmennukseesi jopa 50€ alennusta (tai jopa enemmän).. Se on nimittäin ihan justiinsa mahdollista!

Syyskuussa alkaa nimittäin valmennus, joka on suunattu niille, jotka haluavat pudottaa painoaan 10-20 kiloa. Valmennukset ovat kestoltaan 3 tai 6 kuukautta, ja näissä yhdistyy personal training sekä ravintovalmennus. Tapaat valmentajan liikunnan parissa viikottain sekä myös ravintovalmennuksen tiimoilta neljä kertaa kolmen kuukauden aikana. 

Kolmen kuukauden valmennus maksaa 600€, ja valmennuksen hinnasta voit siis saada alennusta jopa 200€..Aika hyvä diili, vai mitä.

Syyskuussa alkavaan valmennukseen mahtuu mukaan kolme ihmistä. Joten ilmoita itsesi nopeasti mukaan!

Lisätietoja saat Elinalta 0453564229/ hyvinvointialakeuksilta@gmail.com