2. kesä, 2017

Muutosten tuulet

Se oli muistaakseni huhtikuuta, kun tein päätöksen toimipaikan vaihtamisesta. Ajattelin silloin, että ei tässä ole vielä mitään hätää, siihen on vielä pitkä aika... Aika kuitenkin menee niin nopeasti, että jo ensi viikolla on aika siirtää tavarat uuteen toimipisteeseen.

Itse odotan muuttoa innolla. Muutokset nimittäin usein ovat jonkin uuden alku. Odotan innolla sitä, että saan kohdistettua aikani ja energiani omaan konseptiini. Minulla on nimittäin pitkä lista asioita joita haluan tehdä ja toteuttaa, joten on myös aika laittaa tämä lista näkyville johonkin, jotta se muistuttaa minua joka päivä siitä, mihin olen menossa.

Olen viime päivinä miettinyt paljon sitä, miten kiitollinen olen näistä lähes neljästä vuodesta jotka vietin Royal beauty Spassa. Olen saanut tehdä työtä jota raskastan ja jossa viihdyn. Se on yksi parhaimmista asioista mitä ihmisen arjessa voi olla. On uskallettava kuitenkin olla rohkea oman tiensä kulkija. On ehkä hieman pelottavaa hypätä tutusta ja turvallisesta täysin omaan maailmaansa, mutta se on myös jotenkin ihanaa.

Ensi viikon siis olen vielä Royalissa, ja viikonlopun aikana tavarani siirtyvät Lapuan Kuntopisteen tiloihin Asemakadulle. Nettiajanvaraus on jo avattu, sen löydät osoitteesta www.timma.fi/hyvinvointialakeuksilta

Muuton myötä myös blogi alkaa päivittyä enemmän. Tarkoitukseni on kerran viikossa julkaista jokin kirjoitus liittyen hyvinvointiin, ravintoon tai liikuntaan liittyen. Jos mieleesi tulee jokin aihe, mistä toivoisit kirjoitusta, otan mielelläni ehdotuksia vastaan!